Jakovčić o Uljaniku: Potrudit ću se da sva istina izađe na vidjelo

0

"Bilo bi neodgovorno od mene, zbog ljudi koji su sada u životnim problemima, ali i zbog mog odnosa s Europskom komisijom davati intervjue. U ovom krajnje osjetljivom trenutku ne želim čak odgovarati na podmetanja i neistine dok se cijeli proces ne završi", poručio je Jakovčić iz Bruxellesa, donosi Dnevnik.

Želi, kako je rekao, samo podsjetiti da je prije sedamnaest godina osobno sve molio da se pokrene razgovor o restrukturiranju Uljanika. "Nažalost, nije se htjelo, a tada je sve bilo povoljnije nego danas", ustvrdio je Jakovčić.

Dodao je kako će o relacijama sa strateškim partnerom Uljanika Dankom Končarom i njegovom tvrtkom, o radu na temu brodogradnje u Europskom parlamentu i svemu drugome rado govoriti kada Europska komisija završi svoj posao.

"Potrudit ću se da sva istina izađe na vidjelo i spreman sam preuzeti odgovornost ako sam u nečemu pogriješio" poručio je Ivan Jakovčić dodavši kako je u ovom trenutku najvažnije spasiti Uljanik jer, kako je rekao, "bez njega hrvatske brodogradnje nema", javlja Dnevnik.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa