Puštao glasnu glazbu iz stana, onda vikao na policajce

0
Stiglicheva ulica
Stiglicheva ulica

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, pulska je policija utvrdila sumnju da su dvojica 28-godišnjaka, dvojica 26-godišnjaka i 25-godišnjakinja počinili kazneno djelo prisila prema službenoj osobi.

Naime, policijski službenici su 26. kolovoza oko 2.10 sati, u Stiglichevoj ulici u Puli, postupali po dojavi o narušavanju javnog reda i mira, pri čemu je utvrđeno da 25-godišnjak pušta glasnu glazbu iz stana. Mladić je počeo vrijeđati policijske službenike i vikati, a kada mu je priopćeno da je uhićen, pet osoba pokušalo je spriječiti policijske službenike u postupanju, dok je jedna djevojka u dobi od 22 godine vikala i vrijeđala policajce.

Zbog sumnje da su sprječavali službene osobe u obavljanju službene radnje, uhićeni su dvojica 28-godišnjaka, dvojica 26-godišnjaka i 25-godišnjakinja, dok su 22-godišnjak i 22-godišnjakinja uhićeni zbog drskog ponašanja. Radi počinjenja kaznenog djela, protiv pet osoba podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, dok se protiv 22-godišnjaka i 22-godišnjakinje podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa