'Nije pala, već je skočila. Cijeli tjedan se svađala s partnerom'

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Iako još nije razjašnjeno pod kojim je okolnostima 46-godišnja britanska stjuardesa Kay Longstaff pala s kruzera i završila u moru, izvor britanskog Daily Maila koji je navodno jedan od članova posade tvrdi da je žena sama skočila u more, donosi 24sata.

Daniel Punch, koji radi na kruzeru 'Norveška zvijezda', kaže da mu je prilično nevjerojatno da je Kay slučajno pala u more. 

Britanka je pala sa sedme palube kruzera koji je u subotu bio na putu za Veneciju. Deset sati kasnije, spasili su je pripadnici Obalne straže, a u moru je uspjeli preživjeti tako što se održala plivanjem i pjevanjem. 

- Nije pala. Skočila je. Bila je na mom brodu. Razgovarao sam s njom cijelog tjedna. Cijeli tjedan se svađala sa svojim dečkom - napisao je Punch na Facebooku. 

Punch je objavio status nakon što je već ranije njezin bivši dečko izjavio da Longstaff ima problematičnu prošlost. Luke Hopkins (46) je izrazio zabrinutost zbog zdravlja svoje bivše djevojke, koja bi danas trebala biti otpuštena iz bolnice. 

I drugi putnici kažu da se 46-godišnjakinja svađala sa svojim dečkom prije nego što je završila u moru. Mediji su već izvijestili da je Longstaff pala nakon što je te noći pila alkohol te da je na palubi ostavila svoju torbicu i putovnicu. 

- Preživjela je deset sati u moru zato jer je 'pjevala i zbog joga fitnessa' navodno je sama izjavila.

Ravnateljica pulske bolnice dr. Irena Hrstić komentirala je slučaj britanske stjuardese koja je u subotu oko ponoći pala s kruzera, a posada Obalne straže pronašla ju je 10 sati nakon toga, živu i zdravu, oko 60 nautičkih milja od Pule.

- Pacijentica je zadržana 24 sata u bolnici zato jer nakon takvog stanja treba biti promatran kroz malo duži period da se ne bi desile nekakve naknadne organske posljedice boravka deset sati u moru. Drugi razlog je, obzirom da je ona s kruzera, nismo je mogli pustiti iz bolnice na ulicu i ostaviti je da bude sama dok njezina obitelj ne dođe. Njezino stanje je hemodinamski stabilno, organski dobro, očekuje obitelj odnosno prijatelje da dođu po nju i bit će otpuštena danas iz bolnice. Nema vidljivih znakova traume, doživjela je manji akutni stres nakon tolikog boravka u moru što je normalno i očekivano - izjavila je dr. Hrstić za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa