Tragičnu nesreću na Ipsilonu skrivila pijana Obersnelova pročelnica

0
Vojko Obersnel i Vera Begić Blečić (foto: Novi list)
Vojko Obersnel i Vera Begić Blečić (foto: Novi list)

Tešku prometnu nesreća koja se oko ponoći dogodila na Istarskom ipsilonu i kojoj je jedna osoba izgubila život skrivila je pročelnica za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel odmah ju je suspendirao s mjesta pročelnice. „Kada istraga i eventualni ostali službeni postupci budu okončani, ovisno o rezultatima istrage i spomenutih postupaka, poduzet ću daljnje korake. Još jednom izražavam duboko žaljenje zbog svega što se dogodilo“, izjavio je Obersnel.

Nije joj prvi put

To, nažalost i prva prometna nesreća u kojoj je gradska pročelnica sudjelovala pod utjecajem alkohola. Novi list u lipnju prošle godine pisao je o slučaju u kojem je Vera Begić Blečić pobjegla s mjesta nesreće u službenom automobilu Grada Rijeke, nakon sudara s majkom petero djece. Druga vozačica ostala je zarobljena u automobilu sa svojom šestomjesečnom bebom, nakon što se njena fiat multipla sudarila s gradskom suzuki vitarom, kojom je upravljala Vera Begić Blečić.

Pukom srećom nitko nije pretrpio ozbiljne ozljede u nesreći koja se 10. svibnja 2017. godine oko 11.10 sati dogodila na nepreglednom raskrižju Mihanovićeve, Marohnićeve i Radićeve ulice na Vojaku.

Problem je što gradska pročelnica uopće nije stala da bi provjerila je li s osobama u drugom vozilu sve u redu. Umjesto toga, ona se bez stajanja uputila na dogovorenu radijsku emisiju, obavila još neke dužnosti, a s policijom se konačno našla toga dana tek iza 16 sati.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa