Pula

Boris Miletić pripredio prijem Stjepanu Hauseru uoči koncerta u Areni

0
Boris Miletić i Stjepan Hauser
Boris Miletić i Stjepan Hauser

Pulski gradonačelnik Boris Miletić primio violončelista Stjepana Hausera uoči velikog koncerta u rodnom gradu

U prostorijama Komunalne palače pulski gradonačelnik Boris Miletić primio je 13. kolovoza violončelista iz dua 2Cellos, Stjepana Hausera, koji će s prijateljima glazbenicima nastupiti u pulskoj Areni u petak, 24. kolovoza.

 „Drago mi je da vam prije koncerta mogu zahvaliti što ste ponovo odabrali Arenu za nastup te poželjeti odličan koncert u našoj Puli, vašem rodnom gradu,na najljepšoj pozornici na otvorenom. Vjerujem da će publika uživati“, rekao je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Stjepan Hauser zahvalio je gradonačelniku Miletiću na prijemu i potpori te rekao kako je pred njim veliki izazov svirati kod kuće, pred svojom publikom, u svom gradu, na najljepšoj pozornici na svijetu.

„Kada kažem da ću nastupiti na najljepšoj pozornici na svijetu, to ne kažem jer je to moj rodni grad, već zato što svi svjetski poznati glazbenici koji su tu nastupili to potvrđuju. Ovo je veliki izazov za mene te sam siguran da ćemo svi zajedno uživati 24. kolovoza u Areni“,dodao je Hauser.

Uz Stjepana Hausera, prijemu su nazočili i Danko Stefanović,Anita Jočić i Marko Nemec iz RTL Musica te izvršni producent koncerta Valter Kiršić iz Lira Intersound.

Samostalni je to koncert pod nazivom „Hauser&Friends“, rezerviran isključivo za klasiku u organizaciji  RTL Musica.

Hauser će izvoditi svoja omiljena klasična djela, a pozornicu će dijeliti sa svjetski poznatim imenima klasične glazbe. Uz našu violončelističku zvijezdu, nastupit će i njegovi prijatelji glazbenici: Lola Astanova, Caroline Campbell, Ksenija Sidorova te Petrit Ceku uz podršku Zagrebačke filharmonije

Hauser je s Lukom Šulićem kao 2Cellos već nastupao u Areni dva puta, 2013. i 2017. godine.

Koncert u Areni počinje u 21 sat, u petak 24. kolovoza 2018.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa