Dođite u subotu na rođendanski koncert klape Motovun!

0
Klapa Motovun
Klapa Motovun

U općini Motovun, subota, 18. kolovoza bit će u slavljeničkom duhu, a Turistička zajednica Općine Motovun zajedno s Klapom Motovun poziva na 15. rođendan Klape Motovun.

Svečanim koncertom na drevnom motovunskom trgu koji počinje u 21 sat, klapa će uz svog najvjernijeg člana – publiku, proslaviti još jedan rođendan. U slučaju kiše koncert će se održati u župnoj crkvi Sv. Stjepana u Motovunu.

Osim Klape Motovun, publika će moći uživati u nastupu gostiju koncerta i to vrhunski tamburaški sastav Carevi iz Varaždina koji će dodatno zagrijati atmosferu.

Članovi klape Motovun su 2003. godine započeli svoju klapsku avanturu.  Vrijedan i uporan rad uskoro se počeo čuti, nastupi su postajali sve učestaliji, a putovanja sve češća. Upornost i entuzijazam doveo ih je u društvo najboljih klapa u Hrvatskoj. Klapu Motovun čine: Tomislav Pahović 1. tenor, Esmir Brajuha 2. tenor, Igor Rimanić 2. tenor, Marijan Maraškin bariton, Alberto Šestan bariton, Vilijam Kušar bas, Petar Selar bas, Benjamin Pahović bas, voditelj klape prof. Marko Ritoša.

Upravo će oni svojim glasovima učiniti sve što je potrebno da doživite nezaboravnu večer u čarobnom Motovunu. Ulaz na koncert je slobodan.

Plac od fruti

U nedjelju, 19. kolovoza, održava se još jedan „Plac od fruti“ u Kaldiru gdje će se moći direktno od OPG-ova kupiti svježe i trenutno aktualno voće iz Kaldira kraj Motovuna.

Ovu nedjelju izlažu: Opg Beletić Davide, Opg Božić Aleksandra, Opg Bertoša Samoel, Opg Rabak Andrej, Opg Cvitko Kristijan. Plac će se održavati ispred škole u Kaldiru i to od 08 – 13 sati, a u slučaju kiše seli u školu.

Ovu nedjelju su tako u ponudi jabuke, kruške, šljive – kreke i breskve vinogradarke. Sljedeći datumi ovogodišnjeg placa: 2. rujna i 16. rujna.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa