Obitelj Bogner Odjelu abdominalne kirurgije donirala bolesnički krevet

0
Donirani bolesnički krevet
Donirani bolesnički krevet

Odjel abdominalne kirurgije u Općoj bolnici Pula će od danas omogućiti ugodnije liječenje bolesnicima zahvaljujući donaciji bolesničkog kreveta sa antidekubitalnim madracem, električnim upravljačem kojim bolesnik i/ili osoblje reguliraju željen položaj za ležanje i/ili radnu visinu, funkcije koje su izuzetno važne u njezi nepokretnog bolesnika.

Ovaj je tip kreveta standard u bolnicama zapadne Europe, a zasada prvi na Odjelu abdominalne kirurgije. Ideja o donaciji se rodila kod sestara Bogner tijekom liječenja njihove majke na odjelu. One su također osigurale glavninu sredstava, a dio je darovan posmrtno od prijatelja i poznanika umjesto cvijeća.

Sestre Bogner se zahvaljuju za sve priloge i smatraju da i mali prilog može pomoći. Ujedno se zahvaljuju za pruženu njegu pokojnoj majci i humani angažman osoblju odjela. Donacija je vrijedna 16.000 kuna.Opća bolnica Pula se ovom prilikom zahvaljuje obitelji Bogner na vrijednoj donaciji, poticanju svijesti o potrebi darivanja i cjelokupnom njihovom angažmanu. Krevet je već u funkciji na dobrobit bolesnika.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa