talijani kraj svingerske plaže:

'Čuli smo nešto kao pucanj, ali nismo mislili da se nešto loše događa'

0
Zaštitari su povremeno posjećivali Punta Križ
Zaštitari su povremeno posjećivali Punta Križ

Dva muškarca su teško ozlijeđena u pucnjavi kraj kafića na području Punta križa, gdje je jedna od najpoznatijih svingerskih plaža u Hrvatskoj. Stradali su 57-godišnjak s prebivalištem u Zagrebu i 44-godišnjak iz BiH. Obojica su prevezena u bolnicu u Puli, gdje su zbog teških ozljeda zadržani na liječenju, piše 24sata.

"Neslužbeno smo doznali da je jedan od stradalih Z. M. (57)., vlasnik ugostiteljskog objekta u blizini kojeg je došlo do pucnjave, a što se točno dogodilo policija još utvrđuje. Neslužbeno smo saznali kako je do pucnjave došlo nakon što su se vlasnik bara i izbacivač sukobili s dva muškarca, koji su prije toga fizički napali jednu skupinu muškaraca. Bar kraj kojeg se pucnjava dogodila u petak je bio zatvoren, a policija je tijekom dana osiguravala teren zbog obavljanja očevida.

- Čuli smo nešto kao pucanj, ali nismo mislili da se nešto loše događa. Mi gledamo svoja posla - rekli su nam talijanski turisti koji ljetuju na tome mjestu. Iz pulske bolnice doznali smo kako obojica muškaraca imaju prostrijelne rane i da su tijekom noći operirani.

- S obzirom na to da se trenutačno ne može razgovarati sa žrtvama pucnjave zbog njihova zdravstvenog stanja, nije poznat ni motiv napada - rekla je Nataša Vitasović iz istarske policije.U blizini bara pronađeno je vozilo koje je policija ogradila trakama.", javlja 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa