Izraelci očarali publiku u Vinkuranu

0
Roy Yozevitch
Roy Yozevitch

Roy Yozevitch, najpoznatijih izraelski mentalist i doktor elektrotehnike, Almir Mešković i Greg Misczsyn poznatiji kao Duo Ozone te band Acollective očarali su publiku u vinkuranskom kamenolomu Cave Romane.

Doktor Roy Yozevitch, vrhunski mentalist, oduševio je i nasmijao publiku svojim programom kojeg izvodi nastupajući ne samo u Izrealu nego diljem svijeta. Iako je publika na Festivalu Rocks&Stars bila pomalo skeptična Yozevitch je bez imalo muke pročitao misli publike, otkrivajući im datume rođenja, imena osoba ili karte koju bi publika zamislila i slično. Njegov show prepun interakcije stvorio je interesantnu komunikaciju s publikom koja je i sama bila dio ovog još neviđenog spektakla u vinkuranskom kamenolomu. Cijeli Yozevitchev show prožimala je doza inteligentnog humora što je publici osiguralo nesvakidašnje iskustvo.

Naslanjajući se na Yozevitcha Duo Ozone, Almir Mešković i Greg Misczsyn, publiku su oduševili spajajući harmoniku uz moderne bitove u senzacionalnu prezentaciju klezmer glazbe, a visoke stijene vinkuranskog kamenoloma, uz fantastično svjetlo, festivalsku su pozornicu pretvorili u tvornicu čarolije kojom je predstavljena zemlja na tri mora na fenomenalan i neponovljiv način.

Završnica dvodnevnog programa pripala je genijalnom Acollective bandu, iznimno cijenjenim glazbenicima koji će uz nastup u Vinkuranu nastupiti i na svjetski poznatom Sziget festu u Budimpešti, uz Gorillaz, Lykke Li i druge renomirane svjetske umjetnike. Upravo je publika Festivala Rocks&Stars imala jedinstvenu priliku uživati u njihovom hipnotičkom glazbenom izričaju kojim kombiniraju boogie-folk, elektronski jazz i bliskoistočni blues.

Program je obogaćen jedinstvenom izložbom fotografija Drugačiji pogled na Izrael Gilada Benarija koja je publici potvrdila zbog čega je ovaj svjetski poznati umjetnik upravo i službeni fotograf Ministarstva turizma Izraela.

Pozdravljajući fantastične Izraelce veselimo se nastupu ženskog gudačkog kvarteta Bond, 9.8., te talijanskog sastava Ricchi e Poveri 15. 8. Završnica ovogodišnjeg, prvog po redu, Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane bit će 22.8. kada organizator Medulinska rivijera zajedno s općinom Medulin poklanja široj javnosti interaktivnu predstavu Crispo. (Foto: Danijel Bartolić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa