Mama Stjepana Hausera: Još uvijek moram kuhati za njega

0
Foto: Dnevnik
Foto: Dnevnik

''Evo, našao sam si napokon neku svoju oazu. Jedno osam godina smo bili na turneji po svijetu, konstantno, hektično, jurnjava, ludnica, nikad da imaš nekog vremena za sebe, da predahneš, da udahneš, malo da se okreneš sebi i da počneš malo uživati u svemu stečenom. Džabe ti sav uspjeh i sva lova ovog svijeta ako ne stigneš uživati u tome. I ja sam odlučio napokon početi živjeti život onako kako treba'', započeo je razgovor Stjepan Hauser pokazavši nam svoj novi dom, javlja Dnevnik.

Stjepan voli energiju koju Istra ima pa se tako nije dugo premišljao kamo će. ''Ovo je čista inspiracija. Pogled, ujutro kad se probudiš, izlazak pa zalazak, zamisli gledaš zalazak sunca i sviraš ovdje, mir i tišina. Božanstveno! To se ne može usporedit ni s čim. Sada ćemo više vremena provoditi ja i moja draga, to ćemo više ići na živce susjedima! Al' nas to uopće ne zanima'', kroz smijeh govori slavni violončelist. Stjepan nam je otkrio i na što žene najviše padaju kada je on u pitanju. ''Na to što sam budala! Žene vole kad si svoj, kad si iskren, ma što god to bilo. Kad si svoj i samopouzdanje, mislim da je to najveći afrodizijak. Ljudi se zavaravaju, pričaju... Uspjeh, slava, novac, tko zna što, mišići... To su sve gluposti. Samopouzdanje je najveći afrodizijak na muškarcu'', iskren je Hauser, objavio je Dnevnik.

A kakav je zaista Stjepan, otkrila je njegova majka. ''Ja mislim da je dobar, ali malo nespretan jer još uvijek moram kuhati za njega. Voli jesti riblje specijalitete, evo, sad baš imamo polpete od pedoća'', otkriva mama Marija. A što je još otkrio Stjepan, ali i njegova majka, pogledajte u videoprilogu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa