Pogledajte nove oglase za posao: traže se razni profili

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Tvrtka L.T.G. Langenlonsheimer Transport GmbH, koja postoji više od 30 godina te u svom voznom parku ima više od 3500 kamiona, nakon pozitivne suradnje s hrvatskim djelatnicima, ima potrebu za Disponentima i Vozačima C i E kategorije. Plaća vozača iznosi od 14.000 – 19.000 kuna, a poslodavac nudi i podršku pri početku rada u Njemačkoj. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas putem linka za prijavu do 31. srpnja.

Hotel Lero je prepoznatljiv po višedesetljetnoj tradiciji te je omiljeno odredište gostiju dubrovačkog područja. Trenutno zapošljavaju Šefa kuhinje, a nude smještaj, mogućnost napredovanja te razne obuke u svrhu konstantnog poboljšanja kvalitete usluge i povećanja zadovoljstva zaposlenika. Prijavu možete poslati najkasnije do 24. kolovoza.

ILLE CONCEPT u Puli zapošljava Suradnika na poslovima oglašavanja. Opis posla uključuje asistenciju u vođenju društvenih mreža. Detalje provjerite u oglasu na MojPosao.

Poliklinika za baromedicinu i medicinu rada OXY Pula zapošljava Doktora medicine. Poslodavac nudi stalni posao, redovita primanja, osiguran smještaj, službeni mobitel, božićnicu, plaćeni prijevoz i edukacije te 30 dana godišnjeg odmora. Plaća je od 12.000 – 15.000 kuna. Prijavite se na oglas do 23. kolovoza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa