Rozga ima novu konkurenciju: Nikolina 'razvalila' na koncertu (foto)

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Caffe bar Luna Split postao je poznat zbog prvog koncerta zvijezde emisije 'Ljubav je na selu' koja je koncert imala upravo u tom kafiću. Puljanka Nikolina Cvek (26) pjevala je pred skoro stotinu obožavatelja. Uz podršku našim nogometašima na svjetskom prvenstvu Nikolina je na pozornici pjevala svoje, ali i Rozgine pjesme čime joj je postala opasna konkurencija, piše 24sata.

- Sasvim nam je slučajno pala na pamet ideja da ugovorimo nastup, nekoliko susjeda iz ulice predložilo da je pozovemo - rekao nam je Elvis Jelinić, a čini se kako će morati rezervirati još jedan datum zbog velikog interesa publike. Na Facebooku je skoro 6000 ljudi pokazalo zanimanje za njezin koncert. - Mene cijeli Zagreb poznaje jer stalno negdje nastupam - pohvalila se i dodala kako već ima zakazane koncerte diljem Hrvatske. Nikolina se pjevanjem počela baviti još od svoje četvrte godine, a priznaje kako joj ne bi bio problem skinuti se za Playboy. 

Na koncertu je bilo uzvanika svih uzrasta, od 5 pa do 50 godina, a svi su u hrvatskim dresovima uz utakmicu uživali u Nikolininom nastupu. Svojem je voljenom Jovici (36), kojeg je upoznala na showu, zabranila da dođe u Split kako ju ne bi osramotio, donosi 24sata. Galeriju fotografija pogledajte ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa