Poreč Open Air Festival ugostio Abba Real Tribute Band

0

Poreč se 20. srpnja navečer rasplesao uz nezaboravne hitove Abbe zahvaljujući sjajnom koncertu Abba Real Tribute Benda koji je nastupio na Poreč Open Air festivalu. Nakon prošlotjednog otvaranja ovogodišnjeg World Stage programa nastupom Queen Real Tribute Benda, ovog su vikenda gosti uživali uz najpoznatije hitove legendarne grupe Abba. I dok se cijeli svijet priprema za virtualnu hologramsku turneju Abbe koja je najavljena ranije ove godine, Poreč je uživao u sjajnom spektaklu jednog od najboljih europskih tribute bendova. Pjesme Dancing Queen, Money, Money, Money, The winner takes it all, Take a chance on me i nezaobilazna Mamma Mia donijele su dašak Švedske u Istru.

U sklopu World Stage programa vodeća turistička kompanija Valamar Riviera u suradnji sa sponzorima domaćinima Gradom Porečom i Turističkom zajednicom grada Poreča te tvrtkom MPG, organizatorom događaja svakog petka sve do 24. kolovoza na porečku rivu dovodi najbolje tribute bendove koji izvode hitove najpoznatijih svjetskih glazbenika. Nakon hitova Queena i Abbe, slijede The Beatles Real Tribute Bend, David Bowie Tribute Bend, Beyonce Real Tribute Bend, James Brown Tribute Bend i za kraj ovog posebnog programa, porečkoj publici već dobro poznat Red Hot Chili Peppers Real Tribute Bend.

Mnogobrojni šetači na šetnici Lungomare sinoć su uživali u posebnom osvjetljenju koje je ukrasilo gradske zidine, a najbolji su pogled imali oni koji su se prošetali do Peškere i Borika. Osim glazbe, Poreč Open Air nastavlja se uz brojne druge programe. Večeras u kinu pod zvijezdama na livadi uz Lungomare posjetitelji mogu uživati u znanstveno-fantastičnoj akcijskoj avanturi „Deadpool“ koja je nastala prema Marvelovu najneobičnijem antijunaku Wadeu Wilsonu. Svi ljubitelji filmova ovaj će tjedan čim padne mrak moći pogledati i svjetske hitove - Colateral Beauty, Creed, Storks, Finding Dory, The man from U.N.C.L.E. i Miss Peregrine's Home for Peculiar Children.

Nedjelja je već standardno rezervirana za otkrivanje tajni istarske mitologije i interaktivan obiteljsko-edukativni program Istra Inspirit, a otok Sveti Nikola pravo je mjesto za upoznavanje vila i vilenjaka. Ulaz na program je besplatan, no zbog ograničenog broja posjetitelja koji mogu sudjelovati u događanju, potrebna je prethodna prijava na web stranici, u rubrici registracija. Početak tjedna počinje s cirkusom. U sklopu programa Circus in the City gradom će zavladati akrobati, žongleri, hodači na štulama i plesači na svili, a vrhunac zabave odvija se na ljetnoj pozornici gdje u programu mogu sudjelovati i zainteresirani posjetitelji. Pa se tako mogu okušati u stageobiku, kostimiranom aerobiku, i zajedno s iskusnim performerima publiku nasmijati do suza. Utorkom ljubitelji dobre glazbe dolaze na svoje. Na tri lokacije u gradu, Trg Slobode, Riva i Lapidarij, nastupaju porečkoj publici već poznata imena - The A!, In a sentimental mood i The Janitors.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa