Abba Real Tribute Bend za početak vikenda u Poreču

0

Treći tjedan festivala Poreč Open Air obilježit će nastup Abba Real Tribute Benda koji na porečku rivu stiže u petak, 20. srpnja. Ljubitelji slavne skupine iz 70-ih zasigurno će se pronaći među domaćinima i gostima, ali i među mlađim i starijim generacijama te će svi zajedno zaplesati uz Dancing Queen ili Mamma Miu.

No dobra glazba će zauzeti Poreč već večeras. Pučko otvoreno učilište Poreč nositelj je i kreativna snaga 23. Jazz in Lap festivala koji već niz godina u Poreč dovodi afirmirane jazz umjetnike iz Hrvatske, regije i Europe. Ljubitelji jazz kompozicija večeras  tako u Caffe baru Lapidarium mogu uživati u austrijskom sastavu HI5.

Osim u glazbi, svakog dana u vrtu Ville Polesini posjetitelji mogu uživati u raznolikoj ponudi filmskih projekcija na otvorenom u sklopu programa Open Air Cinema. Večeras je tako na rasporedu omiljeni animirani film mlađih generacija 'Frozen', sutra 'Passengers', u petak 'Mr. Peabody and Sherman', u subotu kultni 'Deadpool', a nedjelja navečer rezervirana je za Willa Smitha i dirljivu priču o ljubavi, vremenu i smrti. Riječ je, naime, o romantičnoj drami 'Collateral Beauty'. Sve filmske projekcije su besplatne i počinju čim padne mrak.

Tjedan će u Poreču završiti programom Istra Inspirit. Inače, Istra Inspirit je interaktivan obiteljski zabavno-edukativni program na otoku Sveti Nikola uz koji posjetitelji otkrivaju istarske legende i mitove. Broj mjesta na događanju je ograničen, a prijaviti se možete na webu, u rubrici registracija. Ulaz je besplatan.

Lokacija je ista i za program omiljen najmlađima - Bal princeza.  Svakog četvrtka okruženje dvorca Valamar Collection Isabella Island Resorta na otoku Sveti Nikola postaje magično mjesto na kojem djeca imaju priliku upoznati princa i princezu, fotografirati se s omiljenim likovima iz crtanih filmova te uživati u raznim zonama kao što su dress up (facepainting, tattoo, frizura i manikura), Friendly Giant, foto i slatki  kutak. Uz to, mališane čekaju plesna radionica, mala škola mačevanja, natjecanje u mini alki i druge zanimljive aktivnosti.

Program festivala i sve druge informacije i novosti mogu se pronaći na www.porecopenair.com te na službenim stranicama festivala na Instagramu i Facebooku.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa