izravni prijenos utakmice s francuskom

Sportska povijest uživo na velikom ekranu u pulskoj Areni!

0
Arena
Arena

„Sa zadovoljstvom mogu najaviti da će u nedjelju u pulskoj Areni biti organiziran izravan prijenos finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, između reprezentacija Hrvatske i Francuske. Jedan od najvažnijih sportskih trenutaka u modernoj povijesti Hrvatske, u Puli će brojni navijači na velikom LED ekranu moći pratiti u fenomenalnom ambijentu naše Arene. Vjerujem kako će ovo svima biti događaj za pamćenje, stoga pozivam sve navijače da nam se pridruže u slavlju“, najavio je finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva na današnjoj konferenciji za novinare pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Tom je prigodom gradonačelnik zahvalio svima koji sudjeluju u organizaciji, u prvom redu vodstvu Pulskog filmskom festivalu na razumijevanju budući da u subotu, 14. srpnja, započinje 65. izdanje filmskog festivala.

Pročelnik Ureda Grada Pule Aleksandar Matić istaknuo je kako je izravni prijenos svih šest dosadašnjih utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva okupio gotovo 20 tisuća navijača na središnjem gradskog trgu Forum. Također, zahvalio je na angažmanu svim dežurnim službama policije, hitne medicinske pomoći te vatrogasaca. 

Organizator Daniel Sponza dodao je kako je povijesna utakmica finala nogometnog prvenstva na rasporedu u nedjelju, 15. srpnja, s početkom u 17 sati, izravni prijenos utakmice moći će se pratiti putem velikog LED ekrana veličine 12x7 metara, a prije početka utakmice za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Londero.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa