Održan prijem 24. Međunarodnog kazališnog festivala PUF

0
Sudionici prijema za PUF
Sudionici prijema za PUF

U pulskoj Komunalnoj palači 5. srpnja održan je prijem za članove i organizatore 24. Međunarodnog kazališnog festivala PUF - jednog od najpoznatijih festivala alternativnog kazališta u ovom dijelu Europe.

Zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci zahvalila se organizatorima i izrazila dobrodošlicu svim sudionicima PUF-a koji već 24. godine donose zabavu, umjetnost i drugačije poglede na život.

„Grad smo otvorena srca koji je ponosan na svoje različitosti i bogatstvo otvorenosti i tolerantnosti“, kazala je zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci.

Umjetnički direktor festivala PUF Branko Sušac zahvalio se Gradu Puli na pomoći pri organizacijama festivala svih ovih godina te je ustvrdio kako je Istra je zaista posebna regija usred Europa, otok koji njeguje trajne vrijednosti suživota i tolerancije.

U sklopu ovogodišnjeg PUF-a prikazano je deset predstava na Forumu, Portrati, INK-u i u Rojcu, a sam je festival otvoren predstavom „Halab“ koja je tematizirala humanitarne probleme izbjeglica i ilegalnih imigranata pri dolasku u Europu.

PUF privlači različite poetike, propituje nove kazališne smjerove i okuplja umjetnike i gledatelje oko same ideje kazališta.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa