tražite posao?

Evo što vas očekuje u ovotjednoj ponudi poslova u Istri

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Emmezeta zapošljava Voditelja poslovnice/prodavača u Puli. Obavezno je radno iskustvo, osnovno poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske vještine te savjestan i odgovaran pristup radu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 17. srpnja.

C.M.G.C. je u potrazi za osobom na poziciji Account Assistant. Potrebno je srednjoškolsko ili visokoškolsko obrazovanje, izvrsno poznavanje engleskog jezika kao i poznavanje MS Office alata. Prijavite se na oglas do 16. srpnja.

Tromonot je tvrtka specijalizirana za izvođenje svih instalaterskih i građevinskih radova u graditeljstvu. Trenutno zapošljavaju Građevinskog poslovođu koji će biti zadužen za organizaciju pripremnih radova na gradilištu te organizaciju rada, vođenje radne skupine, vođenje potrebne dokumentacije te organiziranje i nadziranje rada na gradilištu. Na oglas se možete prijaviti do 10. srpnja.

H&M je u potrazi za Voditeljem trgovine u Puli. Budući zaposlenik će odrediti, nadzirati i pratiti prodajne ciljeve, planove i proračune. Poželjne osobine su usmjerenost na detalje, analitičnost, odlučnost i sposobnost poučavanja drugih kako postići svoj puni potencijal. Ako ste se prepoznali u oglasu, slobodno se prijavite do 28. srpnja.

Europa92 zapošljava više Prodavača u sljedećim gradovima: Zagreb, Rugvica, Rijeka, Split, Varaždin, Osijek, Slavonski Brod, Pula, Sv. Križ Začretje, Dubrovnik, Dugopolje, Zadar. Što se očekuje od vas? Ljubaznost, usmjerenost na potrebe kupca, pouzdanost, motiviranost, savjesnost i odgovornost u radu te odlične komunikacijske i prodajne vještine. Zainteresirani ste za oglas? Pošaljite prijavu do 29. srpnja.

Ostale oglase provjerite na www.moj-posao.net.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa