Prijevoz preko Ubera od danas dostupan i u Istri

0
Uber dostupan na cijeloj jadranskoj obali
Uber dostupan na cijeloj jadranskoj obali

Uber od 4. srpnja postaje službeno dostupan uzduž cijele jadranske obale i svoju ponudu proširuje na Istru. Nakon čak sedam gradova s pet različitih usluga, građanima i mnogobrojnim turistima u Puli, Poreču, Rovinju i Umagu bit će dostupna usluga uberX koja će nuditi sigurnu, pouzdanu i cjenovno povoljnu opciju kretanja.

Uber je prošle turističke sezone koristilo čak 115 tisuća turista na obali, a njih 91 posto naručilo ga je aplikacijom koju su već imali instaliranu, što je jasan pokazatelj da turisti prilikom dolaska u Hrvatsku očekuju Uber kao sastavni dio turističke ponude.

“Uber je u Hrvatskoj prisutan gotovo tri godine i svi podaci nam pokazuju da značajno doprinosi hrvatskom turizmu. Obzirom da je Istra jako važna turistička regija, iznimno mi je drago što smo s Uberom povezali još jedan dio Hrvatske. Sada će lokalno stanovništvo i turisti koji dođu u Istru moći koristiti naše usluge. Pozivamo sve Istrijane da iskoriste dvije besplatne vožnje do kraja tjedna”, izjavio je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Kako bi se iskoristile besplatne vožnje potrebno je u Uberovoj aplikaciji pod opcijom “plaćanje” unijeti poseban promo kod pod nazivom ciaoistra kojim će se dobiti dvije besplatne vožnje na području Istre u vrijednosti do 35 kuna koje će vrijediti do 8. srpnja.

Kako naručiti svoj Uber? Aktivirajte Uberovu aplikaciju, odaberite opciju uberX, zatražite vozilo i Vaš će vozač stići nakon nekoliko minuta. Cijene su slijedeće: start je 6 kuna, po kilometru se naplaćuje pet kuna a po minuti 1,5 kuna.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA / SKIPER/SKIPERICA - SKIPPER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA