Anketa: Javite Gradu Poreču koliko struje trošite

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

U sklopu provedbe EU projekta Life SEC Adapt Grad Poreč, kao jedan od ukupno šest gradova Istarske županije, provodi aktivnost revizije Akcijskog plana energetski održivog razvoja Grada Poreča za period 2013. – 2020. godine. Kroz sljedećih nekoliko mjeseci cilj je utvrditi ukupnu potrošnju energije na području našega grada u području zgradarstva, prometa i javne rasvjete.

Temeljem ulaznih podataka koji će se prikupiti putem ove ankete, planirat će se čitav niz mjera kojima će se direktno poticati i sufinancirati povećanje energetske učinkovitosti, primjena obnovljivih izvora energije, uvođenje ekološki prihvatljivog prometa i javne rasvjete na području grada Poreča u periodu od 2020. do 2030. godine, a čime će se direktno utjecati na smanjenje emisija CO2 na području našega grada.

"Cilj nam je planiranim mjerama obuhvatiti potrebe lokalnog stanovništva i djelatnosti, te nam je od iznimnog značaja od građana grada Poreča dobiti povratnu informaciju putem ispunjenog upitnika. U papirnatom obliku, građanima grada Poreča anketni će upitnik biti dostavljen na kućnu adresu početkom mjeseca srpnja uz račune za odvoz smeća komunalnog poduzeća Usluga Poreč", obavijestili su iz grada Poreča.

Ispunjeni upitnik može se dostaviti osobno u pisarnicu Grada Poreča na adresu Obala Maršala Tita 4, poslati putem elektroničke pošte na adresu gordana.lalic@porec.hr  ili isti popuniti u elektroničkom obliku putem linka, a najkasnije do 31. srpnja 2018. godine.

Mole se građani da ispunjavanjem anonimnog anketnog upitnika pomognu u prikupljanju podataka o ukupnoj potrošnji energije na području Poreča, te svojim odgovorima doprinesu u kreiranju energetske politike razvoja Grada Poreča.

Anketne upitnike pronađite ovdje.

Anketu Istarske razvojne agencije ispunite ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa