Istarski HNS osnovao Žensku inicijativu

0
Ženska inicijativa HNS-a Istre
Ženska inicijativa HNS-a Istre

U Poreču je 27. lipnja održana izborna skupština Ženske inicijative županijske organizacije Hrvatske narodne stranke. Za predsjednicu inicijative izabrana je Kristina Bulešić, a za tajnicu Helena Škutin Matijaš.

Ženska inicijativa HNS-a Istre još je jedan korak u smjeru provođenja politike jednakih mogućnosti, uopće jednakosti i ravnopravnosti spolova za koju se HNS kao liberalna stranka zalaže. Treba istaknuti kako se HNS može pohvaliti sa velikim brojem članica u svojim redovima koje doprinose pluralizmu ideja i politika unutar stranke.

„Osim provođenja programskih politika HNS-a, osnaživanje žena u svim životnim područjima, kao i jačanje liderskih i komunikacijskih vještina biti će vodilja u budućim aktivnostima Ženske inicijative HNS-a Istre“, istaknula je u svome govoru izabrana predsjednica Inicijative Kristina Bulešić.

Helena Škutin Matijaš, tajnica Ženske inicijative HNS-a Istre pozvala je žene na suradnju i zajedničku akciju svih članova HNS-a u provođenju politike jednakih mogućnosti naglasivši kako za pravedniji položaj žena u društvu najviše mogu učiniti upravo žene same.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa