Vodnjansko ljeto

Sutra izložba, prekosutra proslava Sv. Petra i Pavla

0
Na najavi Vodnjanskog ljeta
Na najavi Vodnjanskog ljeta

Vodnjansko je ljeto krenulo punom parom sa bogatim programom na Narodnom trgu. Nakon vatre Sv. Ivana koja je zagrijala atmosferu, Društvo Naša Djeca Vodnjan i svi sudionici Plesne revije pretvorili su Narodni trg u prekrasni podiji za male-velike plesače.

Program se nastavlja i ovaj tjedan:

U četvrtak, 28.lipnja s početkom u 21 sat u Galeriji ″El magazein″ održati će se otvorenje izložbe „Cuba en mi corazon“ Hrvoja Puškarića.

Galižanci će i ove godine proslaviti Sv. Petra i Pavla sa prigodnim programom u Zajednici Talijana - Comunità degli Italiani di Gallesano. Kulturno-zabavni program održati će se u petak, 29.lipnja s početkom u 19.30 sati.

Udruga Istarsko - Ekomuzej iz Vodnjana poziva sve ljubitelje kvalitetne glazbe na koncert OKUD Istre – Harmonikaški orkestar ″Stanko Mihovilić″ u petak, 29.lipnja s početkom u 20 sati u intimnoj atmosferi Trga Statuta u Vodnjanu.

U subotu, 30.lipnja s početkom u 21 sat na Narodnom trgu u Vodnjanu održati će se 4. po redu Bošnjačka noć u organizaciji BKUD-a ″Vodnjan″. Ovogodišnji gosti manifestacije su  KUD Plavi Safir - Brčko (BiH), KUD Brekovica - Bihać (BiH), KUD Bosna IŽ, UŽMK ″Mala Kladuša″ (BiH), DPC ″Peroj 1657″, KUD Ulika – Fažana te HKUD Izvor – Viškovo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa