Društveni dom i boćalište u Kukcima dobili nove sadržaje

0

Popularno boćalište kraj društvenog doma u Kukcima za ovu sezonu opremljeno je novom opremom i uređenim okolišem, a dovršetak radova prikladno je ponedjeljak, 25. lipnja 2018 proslavljen u sportskom duhu boćarskim turnirom, kojem se pridružio i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Podsjetimo, u proteklom razdoblju u Kukcima je izgrađeno igralište i novi društveni dom. Ovo zdanje, smješteno uz boćalište i izgrađeno radom, trudom, angažmanom i donacijama preko osamdeset pojedinaca i poslovnih subjekata, te uz potporu Grada Poreča, sada je dobilo dodatno uređeni okoliš što će olakšati organizaciju brojnih društvenih događanja.

Radovi na uređenju okoliša uključili su iskop humusa, micanje asfaltne površine, betoniranje temelja zidića, stepenica i ploče ognjišta, izradu podloge betonskog opločnika i njegovu postavu na 230m2, kao i postavu betonskih parkirnih ivičnjaka. Odrađeni su i vodoinstalaterski radovi, a izrađeno je i vanjsko ognjište. Investitor je Grad Poreč, dok je Valamar Riviera donirala betonski opločnik i parkovne ivičnjake. Izvođač radova je J.D.gradnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa