Puljanka Lana Gojak govori o planovima za vjenčanje

0
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV

Glumica Lana Gojak i njezin partner Siniša Bajt odlučili su se na velik korak - zaruke. Datum još nemaju i maksimalno su opušteni oko planiranja vjenčanja. "Je, dobila sam prsten, ali sam to čuvala u tajnosti jer je to nekako osobna stvar, ali sad s obzirom da je neko vrijeme određeno vrijeme prošlo, sad mi je ok pričati", rekla je Gojak. Siniša i Lana upoznali su se prije osam godina, sasvim slučajno, piše In Magazin Nove TV.

On se iseljavao, a ona se useljavala u podstanarski stan. No, putevi su im se isprepleli nekoliko godina poslije. Lana je dugo živjela na relaciji Pula - Zagreb. No zbog ljubavi i posla se preselila u Zagreb. Iako vjeruje da se vjenčanjem neće ništa promijeniti, kako kaže, osjeća se bolje nego ikad. Konkretnih vjenčanih planova još nemaju. Ono što bi htjeli je da bude ove godine.

"Istražujemo neke opcije. Ja sam, naravno, imala neke ideje da je to na moru. Ima jedan spot od Gustafa koji mi stalno spominjemo da je ono livada, more, vjetar. Međutim, shvatiš vrlo brzo, kad ti je ograničen budžet, kad nisi milijarder, a ja to nisam, ni moj dragi, onda shvatiš koje su ti mogućnosti. Nažalost, te moje fantazije koje su mi bile u glavi se ne budu dogodile", rekla je Gojak za In Magazin Dnevnika Nove TV. Video ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa