Dođite na finale MIK-a u Poreč, ulaz besplatan

0
S lanjskog MIK-a
S lanjskog MIK-a

Vesela glazbena karavana putujućeg festivala Melodije Istre i Kvarnera obišla je sve gradove domaćine i lagano se približava Poreču, koji će ugostiti finale ovog festivala 23. lipnja s početkom u 21 sat na Narodnom trgu ispred kazališta.

Popularni festival vraća se u Poreč nakon 15 godina, a za sve posjetitelje osiguran je besplatan ulaz. S prekrasnom kulisom porečkog kazališta u pozadini, brojni će se mladi ali i svima poznati izvođači predstaviti porečkoj publici s 18 novih skladbi različitih žanrova, a ove će godine na festivalu nastupiti čak osam debitanata i tri klape, dok se na MIK iz Amerike vraća Gina Picinić. U Poreču će se dodijeliti i nagrade ukupnim pobjednicima koji su do sad već nastupali u Puli, Rijeci, Krku, Opatiji i Kastvu, a kroz program festivala vodit će dvojac Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca.

Napominjemo kako će zbog održavanja festivala na Narodnom trgu, promet u zoni staroga grada odvijati pod posebnom regulacijom. U petak, 22. lipnja zbog generalne probe, te 23. lipnja zbog finalne večeri, od 17 do 24 sata prometnica od rotora kraj gostionice Istra (Istarskog razvoda-K.Huguesa-Turistička ulica-R.Končara) prema Narodnom trgu bit će zatvorena za sav promet, osim za vozila stanara, dostave i hitne intervencije.

Prolaz će, umjesto preko Narodnog trga biti omogućen rivom i to samo na potezu od gradske palače do rampa za ulaz u stari grad, za navedene kategorije vozila. Kako bi se promet odvijao bez dodatnih poteškoća, na terenu će cijelo vrijeme biti i prometni redari sa zaštitarima. Program počinje u 21 sat, a kako je ulaz slobodan pozivaju se svi da na Narodni trg dođu nešto ranije kako bi mogli zauzeti svoja mjesta.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa