Postanite član Savjeta mladih Općine Medulin

0
Malin - zaštitni znak Medulina
Malin - zaštitni znak Medulina

Općina Medulin objavila je Javni poziv za članove Savjeta mladih Općine Medulin u mandatnom razdoblju 2018.-2021. Pravo isticanja kandidatura za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Medulin imaju: udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, pomladci sindikalnih ili strukovnih organizacija, drugi registrirani oblici organiziranja mladih, koji su registrirani i djeluju na području općine Medulin te neformalne skupine mladih sačinjene od najmanje 20 mladih, s prebivalištem odnosno boravištem na području općine Medulin. Kandidati za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Medulin mogu biti osobe s prebivalištem odnosno boravištem na području općine Medulin, koje u trenutku podnošenja kandidature za članstvo u Savjetu mladih Općine Medulin imaju od navršenih petnaest (15) do navršenih trideset (30) godina života.

Javni poziv ostaje otvoren 15 dana od dana objave, odnosno do 4. srpnja 2018. godine, a kandidature se podnose u pisanom obliku, u zatvorenoj omotnici na sljedeću adresu: Općina Medulin, Odbor za izbor i imenovanja Općinskog vijeća, Centar 223, 52203 Medulin s naznakom “Prijava kandidature za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Medulin”.

Prijave se mogu poslati i putem elektronske pošte na e-mail adresu: pisarnica@medulin.hr (u kojem slučaju svi dokumenti i obrasci trebaju biti skenirani kako bi se vidjeli potpisi i pečati). Tekst poziva sa svim informacijama i detaljima o proceduri isticanja kandidatura te obrasci za prijavu kandidata dostupni su ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa