Zvijezda brdskog biciklizma na pripremama u Rapcu

0
Manuel Fumić u Rapcu će organizirati i trening kamp za brdske bicikliste
Manuel Fumić u Rapcu će organizirati i trening kamp za brdske bicikliste

Manuel Fumić, jedna od najvećih zvijezda brdskog biciklizma u svijetu i ove je godine odabrao Rabac za destinaciju u kojoj će se pripremati za nadolazeće utrke. Manuel je član Cannondale Factory Racing Teama koji pripada samoj kremi svjetskog MTB biciklizma, četverostruki je olimpijac i osvajač brojnih svjetskih medalja, a ove se godine redovito plasirao u top 10 na utrkama Svjetskog XCO kupa.

U Rabac je stigao 14. lipnja i ostaje do 4. srpnja, a tijekom svog boravka organizirat će i trening kamp za bicikliste.  Riječ je o kampu za brdske bicikliste koji će trajati od 28. lipnja do 1. srpnja, a na kojem će svi sudionici u četiri dana druženja iz prve ruke od Manuela i njegovog trenera Phila Dixona moći dobiti razne savjete za razvoj vještina upravljanja brdskim biciklom, kao i nutricionističke savjete za što funkcionalniji trening i što bolje pripreme. Manuelov je cilj sudionicima pružiti nezaboravno iskustvo koje će im pomoći pri daljnjem razvoju biciklističkih vještina, a oni će svakoga dana moći uživati u treningu, vožnji i druženjima s Manuelom.

„Rabac je idealan za moje pripreme zbog odlične konfiguracije staza i visinske razlike, a nudi kombinaciju vrhunskih Valamarovih bike hotela s najvišim standardima, prehrane za profesionalne bicikliste i odlične usluge općenito. Ovdje se pripremam već drugu sezonu za redom i želim Rabac i Valamar preporučiti svima koji traže pravu bike destinaciju, kako za profesionalne pripreme, tako i za rekreativno uživanje na dva kotača“, izjavio je Manuel prilikom dolaska u Rabac.

Svoju poziciju idealnog bike odredišta, Rabac potvrđuje i činjenicom kako u destinaciji postoje čak tri bike hotela - Valamar Sanfior 4*, Valamar Collection Girandella Resort 4*/5* i Allegro Sunny Hotel by Valamar 3* koji profesionalnim i rekreativnim biciklistima omogućuju sve što im je potrebno za aktivan boravak u destinaciji. Za sve cikloturiste tu je i Bike Park Rabac s mrežom uređenih, specijaliziranih staza različitih težina i  upravo je u Rapcu održana kraljevska etapa Tour of Croatia, a u rujnu slijede Valamar Terra Magica i Specialized Europe retailers event, kao i niz drugih bike događanja.

Uz to, dio ponude Valamar Girandella Collection Resorta 4*/5* je Bike Center Rabac koji predstavlja vrhunsko biciklističko odredište namijenjeno profesionalnim i rekreativnim biciklistima te obiteljima koje odabiru aktivni odmor. Bike Centar nudi i brojne usluge za bicikliste kao što su najam MTB, treking i road bicikala te bike&boat ture na jadranske otoke.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA