U subotu u Premanturi koncert tria NaSaSa

0
Trio NaSaSa
Trio NaSaSa

U sklopu obilježavanja ovogodišnjeg Dana Općine Medulin, u subotu, 16. lipnja, s početkom u 20.30 sati, u Župnoj crkvi sv. Lovre u Premanturi održati će se koncert barokne glazbe, u izvedbi tria NaSaSa.

Trio čine Nataša Dragun, Sandro Peročević i Samanta Stell. Nataša Dragun, samostalna je umjetnica i dugogodišnja članica i tajnica Puhačkog orkestra grada Pule. Nastupa i surađuje s mnogobrojnim komornim sastavima (Evergrin kvartet, Vesna Classic, Magic Flutes, Pro et Contra, trio NaSaSa) te u predstavama Istra Inspirita. Od 1998. godine organizira godišnje koncerte Flauta, sax i prijatelji.

Sandro Peročević, radi u Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u Puli, kao profesor kontrabasa i komorne glazbe. Dugogodišnji je član i Predsjednik Puhačkog orkestra grada Pule. Nastupao je, kao pridruženi član Gudačkog kvarteta Sebastian i u riječkom Simfonijskom orkestru pod vodstvom A. Nanuta. Aktivan je član Evergin kvarteta i trija NaSaSa. Povremeno nastupa i kao solist.

Samanta Stell, flautistica je i učiteljica savjetnica u Umjetničkoj školi Poreč gdje predaje flautu i komornu glazbu. Dobitnica je brojnih nagrada među kojima su Godišnja nagradu (HDGPP) Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga za najboljeg glazbenog pedagoga 2013. godine i Nagrada Istriana (područje Pule, Evergrin kvartet, trio NaSaSa, Magic Flutes, Musicitta’, MusiCity…).

Mještani i posjetitelji su dobrodošli, ulaz je slobodan, a događaj suorganiziraju Udruga Sakramenski i Općina Medulin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa