Ako imate kućnog ljubimca u Puli, ovo morate znati

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Na temelju Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanju javnih površina Grad Pula je 14. lipnja pokrenuo izradu Odluke o javnim površinama koje su namijenjene izvođenju i kretanju kućnih ljubimaca te plaža na kojima je dozvoljen njihov boravak i kupanje.

Savjetovanje s javnošću o navedenom dokumentu otvoreno je do 14. srpnja 2018. godine te će tijekom trajanja javnog uvida, javnosti biti omogućen uvid u cjeloviti prijedlog navedene Odluke. U terminu trajanja javnog uvida, odnosno do 14. srpnja 2018. godine svi zainteresirani građani svoje prijedloge, mišljenja i primjedbe mogu dostaviti:

poštanskom dostavom na adresu Grad Pula,  Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu,  Forum 2, 52100 Pula, putem pisarnice Grada Pule,  Polanijev prolaz 2, s naznakom: „Pula Pet Plus“, elektronskom poštom na adresu: PulaPetPlus@pula.hr

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku ili nisu čitko napisani neće se razmatrati. Prateće dokumente i dodatne informacije možete pronaći na web stranici Grada Pule www.pula.hr u rubrici e-Konzultacije.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa