U Puli nova Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću

0

U skladu sa Zakonom o pravu na pristup informacijama, Grad Pula je 14. lipnja započeo s provedbom Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću s ciljem upoznavanja šire javnosti te  pribavljanja mišljenja, primjedbi i prijedloga o nacrtu prijedloga za tri odluke, i to Odluke o obračunu i naplati naknade za razvoj sustava javne odvodnje, zatim Odluke  o  izmjeni Odluke o naknadi za razvoj sustava javne vodoopskrbe te Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog komunalnog otpada.

Navedena Savjetovanja provest će se u razdoblju od 14. lipnja do 16. srpnja 2018. godine, a adrese elektroničke pošte na koju se mogu slati očitovanja zainteresirane  javnosti su:

·        naknada.javnaodvodnja@pula.hrza Odluku o obračunu i naplati naknade za razvoj sustava javne odvodnje

·        naknada.javnavodoopskrba@pula.hrza Odluku  o  izmjeni Odluke o naknadi za razvoj sustava javne vodoopskrbe

·        javno.komunalniotpad@pula.hrza Odluku o  izmjeni i dopuni Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog komunalnog otpada

Prateće dokumente i dodatne informacije možete pronaći na web stranici Grada Pule http://www.pula.hr u rubrici e-Konzultacije.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa