Baljanin i Porečan u novoj sezoni showa Ljubav je na selu

0
Željko Bilić i Boris Kolesarić (foto: Večernji list)
Željko Bilić i Boris Kolesarić (foto: Večernji list)

Istrijan Željko Bilić ima 42 godine, i ima sve što jedna djevojka može poželjeti. Kuću s bazenom, masline, dobar posao uz koji se bavi i turizmom, krasnu obitelj i puno prijatelja. No, on je ipak jedna skromna i topla duša za koju će svatko naći samo riječi hvale, piše Večernji list. Željko je kandidat nove sezone showa Ljubav je na selu koji se emitira na RTL televiziji.

"Njegova briga oko stare majke i požrtvovnost na imanju govore o njemu kao čovjeku koji će uvijek druge staviti ispred sebe. Po zanimanju je inženjerski tehničar, ali se bavi maslinama kojih ima preko 100 stabala, a voli i ići u lov. Sebe opisuje kao komunikativnog i jednostavnog čovjeka, po potrebi romantičnog. Ljubav je jedina stvar koja mu nedostaje u životu, a želio bi pronaći druželjubivu srodnu dušu", piše Večernji.

U novoj sezoni još je jedan Istranin. "Dok je polovica Slavonaca otišla put Irske i Njemačke, mlađahni Boris Kolesarić odabrao je malo drugačiji put i iz Valpova došao u Poreč kako bi nastavio obiteljsku tradiciju. Danas dane provodi okružen prekrasnim konjima koje je njegov djed uspješno spojio s turizmom. A Borisov djed…, e on je tek posebna osoba. U Borisovom životu upisan je velikim slovima. Vrlo osebujna karaktera, uvijek je bio tu uz njega, a s njim i djedova nova obitelj.", javlja Večernji list

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa