Pogledajte novi spot Serđa Valića i Lidije Percan (video)

0
Ekipa spota "To je Istra"
Ekipa spota "To je Istra"

Nova pjesma Serđa Valića i Lidije Percan „To je Istra“ koja je nedavno promovirana na slavljeničkom koncertu ove istarske glazbene dive, nedavno je dobila i prateći videospot. Snimanje se odvijalo u konobi Danijeli u istoimenom mjestu kraj Kringe, a uz poznate pjevače u njemu su sudjelovali i Valićevi prijatelji koji su, uz pjesmu, iće i piće stvorili pravu atmosferu dobrih istarskih konoba.

- Zahvaljujem domaćinima, vlasnicima i osoblju konobe Danijeli koji su nas ugostili za snimanje i pripremom svojih delicija dočarali sve guše Istre koji se spominju u pjesmi, kaže Valić.

Pjesma je naime, jedno zanimljivo gastro putovanje kroz sve krajeve Istre. Ima veseli ritam koji poziva na ples, a u njoj se spominju gotovo svi najznačajniji istarski gastro proizvodi i delicije, vezani uz brojene gradove, općine i fešte diljem našeg Poluotoka.

Videospot je snimio i montirao pulski glazbenik Mauro Giorgi, a može se pogledati na Youtubeu i domaćim TV postajama. Serđo i Lidija promociju pjesme i spota nastavljaju na radio i TV postajama.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa