Humanitarna fešta Komunelafest oduševila posjetitelje

0

Topla i vedra ljetna večer te dobro raspoloženje obilježili su još jedno izdanje humanitarne fešte „Komunelafest“, u organizaciji Mjesnog odbora Komunela-Comunella. Zahvaljujući uigranoj ekipi volontera i sugrađana, Komunela je 9. lipnja zablistala u bojama zajedništva te zasluženo odnijela titulu nenadmašivog domaćina prve fešte mjesnih odbora našega grada.

Slavlje je započelo negdje iza 19 sati kada su neumorni i uvijek razigrani članovi umaškog sastava „Bukaleta“ odsvirali prvu pjesmu. Brojnim građanima, gostima i posjetiteljima nije dugo trebalo da se opuste i osvoje plesni podij. Uz dobro raspoložene muzičare, bogata gastronomska ponuda privukla je sumještane i posjetitelje koji su tokom cijele večeri uživali u glazbi i raznovrsnoj ponudi.

Prvoj ovogodišnjoj humanitarnoj fešti nisu odoljeli ni gradonačelnik Bassanese i njegovi zamjenici Mauro Jurman i Ivan Belušić koji su se od srca zahvalili glavnom organizatoru, ujedno i predsjedniku MO Komunela, Cvetku Jovanoviću te svim volonterima i ljudima dobre volje koji su odlučili ovu prekrasnu lipanjsku subotu provesti u Komuneli. Bila je to zaista prekrasna fešta te pravi uvod u nadolazeće - Umagično ljeto.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa