Ne propustite predavanje arhitekta Antona Percana

0

U sklopu inicijative pod nazivom Susreti u Gradskoj vijećnici – Appuntamenti in Consiglio municipale,u pulskoj Komunalnoj palači 8. lipnja s početkom u 20 sati održat će se predavanje dipl.ing.arh. Antona Percana. Predavanjem pod nazivom „Pula to go“ predstavit će se bogata povijest Bazilike Sv. Marije Formoze, Komunalne palače i samostana Sv. Franje te njihova međusobna povezanost, događanja i osobe vezane za ove iznimno vrijedne građevine i za memoriju i identitet Pule. Nakon predavanja, za sve okupljene bit će organizirano i razgledavanje povijesne Komunalne palače, uz objašnjenje funkcioniranja Gradskog vijeća.

Ovaj treći po redu kulturni događaj organiziran je s ciljem nastavka upoznavanja građana i šire javnosti s bogatom kulturnom i povijesnom vrijednošću Gradske vijećnice unutar Komunalne palače. Cilj Susreta u Gradskoj vijećnici – Appuntamenti in Consiglio municipale, je uključivanje Gradske vijećnice u kulturni život Pule, ali i poticaj da se Puljani svojim dolaskom dodatno obavijeste i upoznaju njezinu bogatu povijest i značaj za Pulu.

Svi zainteresirani, predavanje će moći pratiti i uživo putem live stream prijenosa koji će biti dostupan na službenim web stranicama Grada Pule putem linka: http://www.pula.hr/hr/uprava/gradsko-vijece/prijenos-uzivo/

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa