U naguravanju u Puli lakše ozlijeđena tri policajca

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 38-godišnjak, 28-godišnjak i 21-godišnjak počinili kazneno djelo prisila prema službenoj osobi, a da je 38-godišnjak počinio i kazneno djelo prijetnja. Naime, 2. lipnja oko 00.25 sati, policija je postupala po dojavi o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Osječkoj ulici u Puli.

U objektu se nalazilo nekoliko osoba, unatoč prestanku radnog vremena, a koje su vikom i galamom narušavale javni red. Nakon dolaska policije, tri osobe nastavile su s protupravnim ponašanjem te su počele vrijeđati i omalovažavati policajce, a 38-godišnjak je pokušao odgurnuti jednog policijskog službenika i uputio mu ozbiljne prijetnje. Kada su ga policijski službenici započeli privoditi, 38-godišnjak je jednog od njih udario u glavu, a potom su 28-godišnjak i 21-godišnjak pokušali spriječiti policijsko postupanje te su napali policijske službenike, pri čemu je 28-godišnjak jednom policijskom službeniku pokušao izvući pištolj. U događaju su lakše ozlijeđena tri policijska službenika te 38-godišnjak i 21-godišnjak.

Trojica muškarca uhićena su i privedena u policijsku postaju, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 2. lipnja u večernjim satima, dovedeni su u pritvorsku jedinicu PU istarske. Protiv 33-godišnje vlasnice ugostiteljskog objekta podnosi se optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te obavijest nadležnoj inspekciji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa