Pet BIKE punktova za podizanje kvalitete biciklizma u Umagu

0

Umag, Europski grad sporta 2018. te omiljena biciklistička destinacija brojnih biciklista u pred i posezoni, ove je godine investirao dodatna sredstva u razvoj ovog sve popularnijeg sporta. Upravo je na području Umaga postavljeno 5 novih BIKE punktova koji će od ove godine uvelike olakšati aktivnost biciklista. 

BIKE punktovi postavljeni su u Savudriji, na Punti, u Đubi, Lovrečici te Babićima, a sadrže stalak za bicikle, alat, manualnu pumpu, klupicu za odmor te veliku info tablu s mapom biciklističkih staza. Sljedeće sezone Grad Umag i Turistička zajednica grada Umaga planiraju uvrstiti još 5 punktova, a u cilju podizanja kvalitete BIKE ponude kako za sugrađane, tako i za brojne turiste. 

Grad Umag nije samo nositelj prestižne titule koja je u prosincu protekle godine stigla u njegove „ruke“. Grad Umag ovu titulu živi i opravdava je iz dana u dan. Sport kao najbolji životni izbor sve je rašireniji u umaškoj zdravoj zajednici. Stoga, Grad Umag s investicijama u sport i sportsku infrastrukturu nikad ne staje, što ga čini i sve privlačnijom destinacijom, krojenoj po mjeri svakog sportaša. 

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa