općina kanfanar

Svečani prijem za stolnotenisku prvakinju Andreu Orbanić

0
S prijema kod načelnika Kanfanara Sandra Jurmana
S prijema kod načelnika Kanfanara Sandra Jurmana

Načelnik Općine Kanfanar sa svojim je suradnicima upriličio svečani prijem za mladu stolnotenisačicu Andreu Orbanić iz Kanfanara, koja je ove godine ostvarila izuzetno zapažene rezultate u ovom sportu. Andrea, inače članica Stolnoteniskog kluba Kanfanar, dvostruka je prvakinja Hrvatske u stolnome tenisu.

Naime, na prvenstvu Hrvatske održanom prije desetak dana, osvojila je titulu prvakinje u kategorijama ženski parovi i miks parovi za najmlađe kadete. Uz ove najvažnije titule o njezinom talentu svjedoče i brojni drugi uspjesi ostvareni ove godine, poput pobjede na međunarodnom turniru „Milenij Open“ održanom u Opatiji, pobjeda na otvorenom turniru PIG regije (Primorsko-goranska i Istarska županija) i osvojenog 2. mjesta na prvenstvu Istre za najmlađe kadetkinje.

Uz Andreu, u pratnji su bili i njezin trener Vladimir Milosavljević, roditelji Majda i Damir te brat Mauro koji iza sebe također ima niz uspješnih turnira u stolnome tenisu, a ove je godine osvojio i naslov prvaka Istarske županije u kategoriji kadeta te 3. mjesto u kategoriji juniora.

Nakon službenog dijela, Andrea, njezin trener, roditelji i brat podijelili su svoja iskustva u ovome sportu, a načelnik općine čestitao je Andrei i Mauru na postignutim rezultatima i naglasio da i dalje mogu računati na potporu Općine Kanfanar.

Uspjesi mladih stolnotenisača pridružili su se dugom popisu sportskih uspjeha koje ostvaraju klubovi i pojedinci iz Kanfanara, a posebno veseli činjenica da se je do ovako zapaženih rezultata stiglo nakon samo 5 godina postojanja Stolnoteniskog kluba Kanfanar, u kojemu Andrea i Mauro treniraju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa