Prijavite vaše najmlađe na dječji ljetni kamp u Mon Perinu

0
Mon Perin
Mon Perin

Općina Kanfanar i Društvo "Naša djeca" Kanfanar, uz pomoć poduzeća Mon Perin d.o.o. i Općine Bale, i ove godine organiziraju ljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta sa područja općine Kanfanar. Ovogodišnji kamp, osmi po redu, održati će se od 25. do 30. lipnja u kampu Mon Perin (Colone). Za djecu će biti organiziran smještaj u opremljenim šatorima, a kamp će se odvijati pod  stručnim vodstvom članova DND Kanfanar. Kamperima će biti organiziran bogat program s aktivnostima i animacijskim sadržajima, primjereno ljetnim i morskim užitcima. Troškove organizacije osigurava Općina Kanfanar s partnerima, a roditelji participiraju u troškovima prehrane.

Zainteresirani roditelji pozivaju se da ispune Prijavnicu za ljetni kamp i dostave ju u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 15.6.2018. godine.  Prijavnice će biti podijeljene učenicima u OŠ Petra Studenca, a iste se mogu preuzeti i u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar i na ovim internet stranicama.

Po završetku ljetnog kampa za male Kanfanarce, Općina Kanfanar će uz pomoć istih partnera u razdoblju od 02. do 08. srpnja organizirati i ljetni kamp za djecu iz svoje prijateljske slavonske Općine Rešetari. Općina Kanfanar je za organizaciju ovih kampove prošle godine dobila i Povelju za Naj-akciju 2017. od Središnjeg koordinacijskog odbora akcije Gradovi i Općine prijatelji djece.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa