Detalji stravične nesreće: Otac troje djece poginuo u Medulinu

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Stravična prometna nesreće koja se u subotu oko 2 ujutro dogodila u centru Medulina, a u kojoj su poginula dva muškarca, stvorila je brojne tehničke probleme mještanima, ali i turistima. Poginuli vozač (47) i suvozač (43) velikom su brzinom udarili u medulinski stup javne rasvjete te u razvodnu kutiju. Od siline udara su ih doslovce pokosili s mjesta, pa je nestalo struje mnogim kućanstvima ali i tvrtkama na nekoliko sati. Osim kablova za struju prekinut je i optički kabel, što je uzrokovalo prekid internetske veze, pa nisu radili i neki telefoni, bankomati i POS uređaji u trgovinama, piše 24sata.

- Gosti nisu mogli plaćati karticom u restoranu. Bilo je neugodno, ali smo im objasnili cijelu situaciju pa je na kraju sve ispalo dobro. Ne znam tko su poginuli muškarci, znam samo da nisu iz Medulina. Pretpostavljam da su bili gosti - rekao je konobar jednog restorana koji se nalazi u blizini mjesta nesreće.

Neslužbeno 24sata doznaje da je muškarac (47) iz Zagreba bio na službenom putu u Istri, zajedno sa svojim poslovnim partnerom iz Makedonije. Imao je suprugu i troje djece, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa