Svečanom prijemu umaških vatrogasaca prisustvovala i Brixi

0
Prijem kod gradonačelnika Umaga Vilija Bassanesea
Prijem kod gradonačelnika Umaga Vilija Bassanesea

Nakon obilježavanja zaštitnika vatrogasaca Svetog Florijana (4. svibnja), za umaške vatrogasce: predstavnike Javne vatrogasne postrojbe, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Umag te Područne vatrogasne zajednice Umag, gradonačelnik Umaga Vili Bassanese organizirao je 15. svibnja svečani prijem.

Iz Javne vatrogasne postrojbe Umag na prijemu su bili prisutni zapovjednik Bojan Štokovac, zamjenik zapovjednika Robert Hrvatin, vođa smjene Elvis Vilanovich, vođa smjene i trener  Goran Štiglić, a najveće je iznenađenje bila nova članica JVP-a belgijska ovčarka Brixi.

Iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Umag stigli su predsjednik Valter Marfan te zapovjednik Marko Petrokov, dok je ispred Područne vatrogasne zajednice Umag bio prisutan potpredsjednik Niko Čančarević.

Gradonačelnik se svim prisutnima zahvalio u ime Grada Umaga, kao i svih sugrađanki i sugrađana, na iznimnom zalaganju i sudjelovanju u građenju bolje i sigurnije zajednice: „Zalaganje i žrtva sviju vas u svakodnevnom radu i djelovanju neprocjenjivo je blago naše zajednice. Zato vam od srca zahvaljujem na nesebičnom trudu kojim štitite sve nas jer nam pružate mogućnost bezbrižnijeg, mirnijeg i kvalitetnijeg života.“

Na prijemu je izraženo obostrano zadovoljstvo visokom razinom međusobne suradnje i uvažavanja, a također je postignuta i puna suglasnost o budućim ulaganjima Grada Umaga, kao jednog od osnivača Javne vatrogasne postrojbe Umag i Područne vatrogasne zajednice Umag, u djelatnost vatrogasne zajednice koja je okosnica sustava civilne zaštite Grada Umaga.

Brixi

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa