pod okriljem noći

Obračunali se sjekirom, plinskim pištoljem i palicom pa udarali autima

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 23-godišnjakom te je utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i prijetnju dok se 32-godišnjaka sumnjiči da je počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari, a 22-godišnjaka za kazneno djelo prijetnju. Naime, policijski službenici su 8. svibnja oko 1,15 sati u Preradovićevoj ulici u Puli zatekli i uhitili četvoricu muškaraca.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su se muškarci prethodno međusobno sukobili na Cesti prekomorskih brigada, nakon što su 30-godišnjak i 23-godišnjak, u namjeri da se fizički sukobe, automobilom Golf, pulske registarske oznake pratili po gradu 22-godišnjaka koji je upravljao automobilom BMW, vinkovačke registarske oznake, U sukobu su si trojica muškaraca uputili ozbiljne prijetnje sjekirom i plinskim pištoljem dok je 32-godišnjak palicom razbio staklo na automobilu VW Golf.

Potom su 30-godišnjak i 23-godišnjak automobilom nastavili pratiti 22-godišnjaka te su po dolasku na raskrižje Preradovićeve i Ulice Matetića Ronjgova prednjim dijelom automobila udarili u stražnji dio BMW-a, te vožnjom unatrag udarili u automobil Audi, pulske registarske oznake kojim je upravljao 32-godišnjak. U tom su ih trenutku zatekli  policijski službenici.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 30-godišnjak i 22-godišnjak su u večernjim satima 9. svibnja, uz kaznenu prijavu, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske dok se protiv 22-godišnjaka i 32-godišnjaka nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa