U Istarskoj ulici lančani sudar s dvoje lakše ozlijeđenih (foto)

0
Clio je najviše oštećen u lančanom sudaru
Clio je najviše oštećen u lančanom sudaru

Dvije osobe lakše su ozlijeđene u lančanom sudaru triju automobila koji se 9. svibnja oko 9.30 sati dogodio u Istarskoj ulici, točno nasuprot Policijskoj postaji Labin.

Istarskom ulicom u smjeru Katura kretala su se četiri automobila. Prvi je skrenuo lijevo, na parkiralište Policijske postaje. Kako smo doznali u Policijskoj upravi istarskoj, dok je obavljao tu radnju, 46-godišnja vozačica u Volkswagenu iza njega zaustavila se, a isto je učinio i 60-godišnji vozač Seata Leonea iza nje, ali za posljednju u nizu, 34-godišnju vozačicu u Renault Cliu nije bilo dovoljno prostora za zaustavljanje jer nije držala propisani razmak. Clio je udario u Seat, koji je od siline udara udario u Volkswagen.

Clio je prošao najgore zgužvavši si prednji kraj, Seat je oštećen sa stražnje i nešto manje s prednje strane, a Volkswagen je zadobio gotovo zanemariva oštećenja na stražnoj strani. Vozaču Seata i vozačici Clia pružena je medicinska pomoć na Domu zdravlja zbog lakših tjelesnih ozljeda. Prva dva auta nose pulske registracijske oznake, a Clio varaždinske. Protiv 34-godišnje vozačice slijedi optužni prijedlog zbog ugrožavanja sigurnosti prometa. (Tekst i foto: Robi Selan)

Najnovije vijesti