Ariana Gašparini prva predsjednica Kluba mladih IDS-a Bujštine

0

Ariana Gašparini prva je predsjednica Kluba mladih IDS-a Bujštine, odlučeno je jednoglasno na Osnivačkoj skupštini Zajednice podružnica Kluba mladih IDS-a Bujštine. Na Osnivačkoj skupštini izabrano je i novo predsjedništvo, koje sada čine Gregor Ferlin, Toni Berač, Gabriela Makovac, Ariana Jugovac, Ivana Ladavac i Marijan Dežić.

Predsjednica KM IDS-a Bujštine tom se prigodom zahvalila prisutnima na povjerenju kazavši: - Sigurna sam da ćemo zajedničkim entuzijazmom i energijom znati dodatno ojačali IDS na cijeloj Bujštini. Ustrajat ću na tome da našim građanima, posebice mladima maksimalno približimo politike IDS-a.

- IDS je stranka koja upravlja jedinom županijom iz koje se mladi ne iseljavaju, već bilježi porast stanovništva, što dovoljno govori o kvaliteti naših politika i mjera za mlade, kazala je predsjednica Kluba mladih IDS-a Bujštine zaključivši: - Kontinuirano ću radit na pomlađivanju stranke, uključivanju mladih u procese donošenja odluka, a poseban naglasak stavit ću na edukaciju članstva, timski rad i kreiranju javnih politika za mlade.

Tajnik Kluba mladih IDS-a Luka Nemet izjavio je da se u posljednje vrijeme dodatno intenzivirao interes mladih za uključivanje u rad stranke, a novoosnovana podružnica mladih IDS-a na Bujštini to najbolje oslikava. Nemet je novom vodstvu mladih IDS-a Bujštine poručio da će im dodatni vjetar u leđa za realizaciju njihovog programa biti odlična suradnja Kluba mladih sa svim podružnicama IDS-a Bujštine.

Na Skupštini su sudjelovali i potpredsjednica IDS-a Roberta Kalčić Savatović, gradonačelnik Buja Fabrizio Vižintin te predsjednik Vijeća Buja Rino Duniš, koji su se dotakli značajnog doprinosa mladih vijećnika i vijećnica te poručili da su njihova vrata uvijek otvorena za mlade koji svojim idejama, entuzijazmom i znanjem žele ubrzati razvoj Bujštine.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa