Franka na doručku kod hrvatskog veleposlanika u Portugalu

0
Foto: Youtube
Foto: Youtube

- Cijelo vrijeme smo računali da nam Eurosong započinje onoga trenutka kada dođemo u Portugal. Franka se snašla jako dobro te probe odrađuje bez treme i stresa - kaže Bevanda. Pohvalio se i kako anketa Wiwibloggsa, jedne od najjačih Eurosong stranica, Franki predviđa četvrto mjesto po broju glasova u prvoj polufinalnoj večeri u utorak, piše 24sata.

Uz probe, pjevačica ima vremena i za odmor. Sa svojim timom odlazi na turističke ture koje su pripremili organizatori. Tako su, prepričava njezin menadžer, već vidjeli veliki dio Lisabona. Frankin dečko Vedran Ćorluka (32), ipak, neće uspjeti doći na Eurosong. Pjevačica i njezin tim često uživaju na suncu u gradu, a hrvatska je predstavnica oduševljena i portugalskim jelovnikom.

- Franka je veliki ljubitelj hrane, pa skoro stalno nešto jedemo. Najviše joj se sviđa Baccalau spiritual, portugalski specijalitet - otkrio nam je Bevanda. Dodao je kako je to vjerojatno jer je portugalska prehrana slična našoj. Franka se već pohvalila da je Portugal u mnogočemu podsjeća na rodnu Istru. Kako bi je posjet Portugalu što više posjetio na Hrvatsku, pobrinuo se i veleposlanik Ivica Maričić, koji je Franku i njezin prekjučer ugostio na doručku u svojoj rezidenciji.

Pjevačicu i prije polufinalne emisije uživo očekuje nekoliko važnih nastupa.

- U ponedjeljak imamo dvije probe, a generalna proba iznimno nam je važna jer na njoj glasa žiri, o čemu nam ovisi 50% glasova - rekao je Bevanda. Da bi Franka zablistala u ponedjeljak i utorak navečer, brine se njezin tim od dvanaestero ljudi, koji su s njom otputovali u Portugal. Poznato je kako joj je haljinu za nastup dizajnirao dvojac eNVy room. Vjeko Franetović i Nikica Ivančević osmisli su i haljinu za današnji takozvani “plavi tepih”. Za pjevačičinu frizuru pobrinuo se Zvonimir Franić, vlasnik popularnog zagrebačkog frizerskog salona “Franić”.

Franka je dugogodišnja frizerova prijateljica. Za šminku je zadužena vizažistica Kristina Hošnjak, a za cjelokupno osmišljavanje izgleda Jasenka Tudor Bevanda. Za kreativu nastupa zadužen je Siniša Bevanda, a kako bi savladala savršene plesne pokrete i imala originalnu koreografiju zatražila je pomoć od poznatog koreografa Igora Barberića. Igor je nagrađivan za mnogo koreografskih djela kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Koreograf je emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, u Češkoj je postavio mjuzikle “Kosa”i “Vještice iz Eastwicka”, u Finskoj “Evitu i cabaret”, a u Nizozemskoj “Fame”.

Bevanda je uvjeren kako je cijeli tim dao sve od sebe, al priznaje kako ipak Franka ima najznačajniju ulogu.

- Sve ovisi o njezine tri minute na pozornici - zaključio je menadžer, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa