Živi zid u istri

Pernar zaljubljeno tepa zaručnici, a simpatiziraju ga i IDS-ovci

0

Aktivisti Živog zida predvođeni saborskim zastupnikom Ivanom Pernarom 5. svibnja obilazili su istarske gradove i građanima, uz svoje promotivne letke, dijelili sadnice batata. Turneju su započeli na labinskoj tržnici, nastavili je na pulskoj tržnici te tijekom dana obišli i druge istarske gradove.

Dogodilo se to nekoliko dana nakon objave najnovijeg istraživanja agencije IPSOS prema kojem je Živi zid postao druga politička snaga u Istri, odmah iza IDS-a. Prema tom istraživanju, da su danas izbori za Sabor, Živi zid bi u Istri i Primorju, odnosno u 8. izbornoj jedinici, dobio 21 posto glasova ili tri saborska mandata. Jednoga bi sigurno oduzeo Mostu, a drugoga SDP-u, a kome bi oduzeli trećeg pokazat će izbori. Vjerojatnije je da i trećeg oduzmu SDP-u, ali ni IDS-ov treći mandat ne bi bio siguran.

Zanimljivo je da je u Labinu Pernaru prišlo i nekoliko članova IDS-a poželjevši mu da ustraje u svojoj borbi u Saboru. On je pak ostavio dojam pristojnog i građanski odgojenog mladića, sam je montirao njihov promotivni štand, a svaku rečenicu upućenu svojoj zaručnici, koja je s njim bila u pratnji, započinjao bi s riječju: „Ljubavi!“ (Tekst, foto i video: Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa