Pogledajte ovotjednu ponudu poslova u Istri

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

TDR, dio grupe British American Tobacco zapošjava osobu na poziciji HR Executive. Kao HR Executive, pružat ćete podršku Business Partneru u odjelu ljudskih resursa, postavljat ćete i održavati procedure vezane uz upravljanje ljudskim resursima te pridonositi procesu upravljanja talentima, organizacijskom razvoju i korporativnoj kulturi. Provjerite detalje oglasa na MojPosao.

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvoj djelatnika i asortimana, u više od 25 godina postojanja tvrtka Špina izrasla je u tržišnog lidera u domeni opremanja interijera. Trenutno zapošljavaju Radnika u skladištu keramičkih pločica i sanitarija. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 6. svibnja.

CIMOS Hrvatska – P.P.C. Buzet je tvrtka iz sustava grupe Cimos koja se bavi proizvodnjom dijelova za renomirane svjetske proizvođače automobila. Nakon uspješno završene privatizacije tvrtke, novi talijanski vlasnik TCH investira u opremu i širenje proizvodnje u tvornicama u Buzetu, Roču i Labinu te zapošljava Proizvodne radnike. Pogodnosti ovog radnog mjesta možete pronaći u opisu oglasa.

Gurman traži Osobu za rad na šanku od 15. svibnja ili 1. lipnja do 1. listopada. Smještaj i hrana su osigurani, a ostalo ide u dogovoru sa zaposlenikom. Prijavite se na oglas do 6. svibnja.

Plodine zapošljavaju Sezonske radnike u sljedećim gradovima: Biograd, Cres, Crikvenica, Fažana, Krk, Labin, Lovran, Malinska, Medulin, Nin, Novalja, Novi Vinodolski, Novigrad, Pag, Poreč, Pula, Rab, Rovinj, Senj, Šibenik Ivana Meštrovića, Šibenik Velimira Škorpika, Trogir, Umag, Vodice, Zadar Put Cerodola. Radi se od svibnja do rujna, 40 sati tjedno, plaćeni su putni troškovi i osiguran je smještaj. Prijavite se na oglas do 9. svibnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa