Franka ove nedjelje putuje na Eurosong: 'Konkurencija je žestoka'

0
Foto: Jutarnji list/Instagram
Foto: Jutarnji list/Instagram

Ove nedjelje naša eurovizijska predstavnica Franka Batelić sa svojim timom putuje u Portugal, gdje će u Lisabonu već u ponedjeljak imati prvu probu. Uz Franku i skladatelja Branimira Mihaljevića, u Portugal idu i prateći vokali Đorđija Palić i Martina Ivanković. Za koreografiju je zadužen Igor Barberić, a za styling Jasenka Tudor Bevanda. Franka će na pozornicu izaći u dizajnu Envy Rooma, koji je za ovu prigodu osmislio više kreacija, a koju će haljinu Franka nositi, doznat će se na drugoj generalnoj kostimiranoj probi, 3. svibnja, javlja Jutarnji list.

- Dat ćemo sve od sebe da budemo što bolji u polufinalu. Franka nastupa u prvom polufinalu, 12. po redu. Konkurencija je žešća nego u drugom polufinalu, ali ja se nadam najboljem - kaže Mihaljević, skladatelj pjesme 'Crazy'.

Eurovizijsko se natjecanje ove godine održava u Lisabonu u dva polufinala i finalu. Prvo polufinale sa 19 natjecatelja na rasporedu je 8. svibnja, a drugo sa 18 natjecatelja dva dana kasnije, 10. svibnja. Po deset zemalja iz svakog polufinala prolazi u finale gdje se pridružuju 'velikoj petorci' koja se automatski kvalificira, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji, i Portugalu koji kao domaćin također nije morao prolaziti kvalifikacije, piše Jutarnji.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa