Građani i večeras na besplatno klizanje u Areni!

0
Klizanje za građanstvo započet će 20-ak minuta nakon završetka hokejske utakmice između KHL Medveščak Zagreb i UPC Vienna Capitalsa
Klizanje za građanstvo započet će 20-ak minuta nakon završetka hokejske utakmice između KHL Medveščak Zagreb i UPC Vienna Capitalsa

Zbog velikog interesa građana za jučerašnje besplatno klizanje, koje je bilo organizirano u sklopu Arena Ice Fevera - Pula MMXII i zbog činjenice da su mnogi ostali pred vratima Arene, zajedničkim dogovorom grada Pule, KHL Medveščak Zagreb i organizatora ovog hokejskog spektakla, organizatori će građanima Pule, turistima i svim ljubiteljima klizanja i večeras pokloniti BESPLATNO klizanje u pulskoj ljepotici Areni.

Klizanje za građanstvo započet će 20-ak minuta nakon završetka hokejske utakmice između KHL Medveščak Zagreb i UPC Vienna Capitalsa, točnije onog trenutka kada svi gledatelji koji su prisustvovali utakmici napuste prostore Arene.

Predviđeni start klizanja je oko 23:00 sata i trajat će do 1:15 sati.

Mole se građani i posjetitelji za razumijevanje i strpljenje kako bi svi zainteresirani doživjeli nezaboravno iskustvo klizanja u Areni. Također se mole građani koji su sinoć imali priliku klizati u Areni da daju prednost svima onima koji nisu imali tu priliku tijekom jučerašnje večeri te roditeljima s malom djecom.

Preuzimanje klizaljki moguće je ostvariti samo uz predočenje nekog osobnog dokumenta. Klizaljke se izdaju ispred Arene, priopćeno je iz KHL Medveščak Zagreb.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa