Puštanjem balona pulski HNS obilježio Svjetski dan kreativnosti

0

Članovi pulskog ogranka Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata u povodu obilježavanja Svjetskog dana kreativnosti i inovacija simbolično su pustili u zrak balone u najrazličitijim bojama koji simboliziraju kreativnost te time odaslali snažnu poruku da je razvoj kreativne industrije jedan od najboljih načina da se potakne otvaranje novih radnih mjesta i spriječi odlazak mladih iz zemlje.

Ključna poruka članova pulskog ogranka HNS-a je kako je kreativnost važna za ekonomiju i razvoj društva jer je upravo ona glavni pokretač inovacija i ključ za razvoj osobnih, profesionalnih, poduzetničkih i društvenih vrijednosti kao i cjelokupne dobrobiti svakog pojedinca u društvu. Kreativnost predstavlja hrabrost zakoračiti za nečim novim i nepoznatim, upravo razmišljanje izvan okvira dovodi do kreativnosti i inovacije, a najvažniji produkt kreativnosti stvaralačkog uma je upravo izum.

„Kreativna industrija je tema novog doba utemeljena na znanju i inovacijama te se jako dobro naslanja na reformu obrazovanja“, izjavila je pritom Elvira Krizmanić Marjanović, predsjednica pulskog HNS-a.

HNS se diljem Hrvatske uključio u obilježavanje Svjetskog dana kreativnosti i inovacija simboličnim akcijama puštanja balona u zrak te ovom inicijativom skrenuo pažnju na važnost kreativnosti i kreativnih industrija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa