Ivan Legović novi predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir Labinci

0

Ivan Legović novi je predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci, odlučeno je na nedavno održanoj Izbornoj skupštini u Kašteliru, dok su za članove predsjedništva izabrani Igor Tuntar, Filip Šolara, Marko Bratović i David Legović.

Novi predsjednik KM IDS-a Kaštelir Ivan Legović zahvalio se dosadašnjem predsjedništvu i prisutnim članovima Skupštine na podršci i povjerenju koje mu je iskazano kao ostalim novoizabranim članovima predsjedništva.

Pored toga, predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci dodao je da će glavni prioriteti biti pomlađivanje članstva, poboljšanje interne komunikacije, povećanje vidljivosti u javnosti te rad na educiranju postojećih i novih članova, uz aktivno sudjelovanje u svim aktivnostima stranke.

Članovima su se na skupštini obratili općinski načelnik Enio Jugovac i predsjednik Općinske podružnice IDS-a Giuliano Petrović. Podržali su inicijativu i rad Kluba mladih IDS-a Kaštelir - Labinci te obećali maksimalnu potporu i uključivanje mladih u procese donošenja odluka u svim bitnim segmentima razvoja Općine.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR / KUHARICA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR / KONOBARICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA

Do: 01.10.2021.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA