prijeteća poruka

Jakovčića proglasili žido-masonom: 'Neki nisu za toleranciju'

0
Foto: Večernji list/Privatna arhiva
Foto: Večernji list/Privatna arhiva

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Jakovčić je na ploči uz ulaz u svoj ured u Puli pronašao prijeteću poruku na kojoj je pisalo „Žido-masoni van iz Hrvatske“, piše Večernji list.

- Nikakve me prijeteće poruke neće zaustaviti u borbi za slobodu, toleranciju i za pravo na različitost - ističe Jakovčić. Uz poruku je iscrtan i nacistički simbol. - Nitko i nikada me neće zaustaviti u borbi za slobodu. Pravo na različitost među nama dio je moje filozofije življenja. Ovaj napad na Ured u Puli, koliko god na prvi pogled izgledao beznačajan, ima jasnu poruku. Nacistički simbol i antisemitistička poruka pokazuju da postoje ljudi koji nisu za toleranciju, nisu za različitost i ne poštuju način života kakav njegujemo u Istri - kazao je IDS-ov europarlamentarac u svom službenom priopćenju.

- Ostajem uporan, kao što sam bio i u dosadašnjem životu, u tome da pokušam uvjeriti svakoga, pa i onoga koji to ne razumije, da sloboda nema alternative. Željeti živjeti u režimima kakvi su postojali na našem kontinentu, biti protiv Europske unije i njezinih vrijednosti, to znači biti protiv slobode. Takvima poručujem: neće proći! Non pasaran! - zaključio je Jakovčić, donosi Večernji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa